Smartlog v3 » Et liv fyldt med op- og nedture... » Glemt.
Opret egen blog | Næste blog »

Et liv fyldt med op- og nedture...

Tanker, drømmer, følelser, oplevelser

Glemt.

31. Mar 2011 21:27, Stinnah

Jeg ved ikke, hvilket ben jeg skal stå på.
Jeg føler, at jeg gør alt forkert og at jeg bare er i vejen. Især i forhold til kæresten. Jeg har aldrig været god til at snakke om de går, som går mig på. Selv her næsten 5 mdr efter, kan jeg stadig ikke. Jeg ved ikke, hvilke ord jeg skal bruge og han har svært ved at forstå, hvorfor jeg reagerer som jeg gør på nogen ting.
Jeg ville ønske, jeg kunne fortælle ham det uden, at jeg blive sur og ked af det, fordi jeg ikke ved hvordan.
Selv nu har jeg svært ved at sætte ord på det. 

Jeg er ikke særlig god til at takle ting. Jeg vil hellere gemme det eller prøve at løse det selv. Det falder bare aldrig i god jord. :/ Jeg føler mig virkelig ikke god nok. Det er som om, at ligemeget hvor meget jeg end kæmper, så er det ikke godt nok. Men, jeg kan jo ikke gøre det bedre eller? Jeg kæmper jo. Mere end jeg viser, mere end jeg snakker om. For hvorfor skulle jeg fortælle om mine kampe? Og til hvem? Jeg har jo ingen tilbage efterhånden.

Går åbenbart en lang weekend i møde. Juhu for det. Måske det ikke er det, jeg vil alligevel? Hvorfor skal det hele være så skide svært?

Jeg er så ked af det. :(

Kommentarer

 1. mor
  2. Apr 2011 12:13
  1

  hej min skat..
  har længe kunne mærke på dig at der var noget galt..men som jeg skrev forleden dag, har du jo aldrig været så social anlagt, som mange vil gøre dig til.. du har haft svært ved at få venner, du har sikkert kun meget få venner, men mange bekendte.. og dem kan man ikke leve af..
  kan godt forstå din kæreste har svært ved at takle din situation, men det nytter heller ikke bare at smide det som I har/ har haft væk, uden at kæmpe for det, hvis det er det man vil...Det kræver af jer begge to at i kan sætte jer ned og snakke det hele igennem.. at I prøver at sætte ord på det I inderst inde føler, det kan godt være svært, men hvis I begge går helhjertet ind for, tror jeg også det kan lykkes.. Kan I ikke snakke om det, kunne det også være at I skulle skrive det ned, mange gange er det lettere end at snakke..
  håber af hele mit hjerte at det lykkes for jer to.. og stinna husk at vi er nogle der elsker dig som den person du er..
  stort knus mor

Tags

Relaterede